Utbildningsmaterial för långfärdssegling!
För dig som vill ha bättre, tryggare och säkrare segling!


Registrera ett användarkonto nu direkt och ta del av våra komplementmaterial helt gratis. Abonnemang för våra kompletta utbildningsmaterial köper du enkelt här på vår webbplats.

Utbildningsmaterialen från KoyMa omfattar alla moment som krävs och mycket mer som är bra att behärska eller känna till. Våra utbildningsmaterial är mer omfattande, mer kompletta och mer uppdaterade än de traditionella böckerna!

KoyMa utbildar, utvecklar och tillhandahåller sedan mer än 10 år utbildningsmaterial för båtlivet. Främst avseende långfärdssegling och säkerhet men också navigation, kommunikation och teknik.

Utbildningsmaterial

Våra utbildningsmaterial är helt kompletta och mycket omfattande! För dig som utbildningsarrangör finns även helt kompletta lärarmaterial.

Komplementmaterial

Som komplement till våra kompletta utbildningsmaterial har KoyMa flera helt avgiftsfria komplementmaterial. Inget abonnemang krävs, endast ett användarkonto!

Multiplattform

Alla våra utbildningsmaterial tillhandahålls elektroniskt på vår egenutvecklade Multiplattform. Multiplattformen är mycket väl anpassade för att användas på datorer, surfplattor, mobiltelefoner och naturligtvis kan utbildningsmaterialen enkelt skrivas ut på papper om så önskas.

Abonnemang

KoyMas utbildningsmaterial tillhandahålls som ett abonnemang. Abonnemanget är giltigt i ett år och upphör därefter automatiskt. Om så önskas kan det förlängas eller förnyas med två år i taget.


Kontakta oss för mer information.
Innehållet på denna sida är upphovsrättsskyddat. Innehållet får användas (läsas, sparas och skrivas ut) för eget personligt bruk men inte kopieras eller distribueras för användning av annan person eller organisation utan skriftligt godkännande från KoyMa.
Sidan ändrades senast 2023-02-14 23:14 och är visad 5371 gånger.